tHere mUSt be sOme eLectriC current fLow betwEEn Boys n GirLs riGht??

Hyep u Ols.. Ari ni nak tak nak... saye terpakse update... sebab da janji daa kat fb.. aHaKS!
pANDai sangat lah kan.. sape suruh.. hehe.. 
Ape2 pon! Assalamualaikum! Salam satU mALaysia n salam sejahtera kepada semua lah! Semoge semue2 nyer sihat yer?
Berbalik kepada tajuk tuu.. Electrik flow laa konon kan... 

Situasi : Pernah tak korang pergi satu tempat.. mana2 lah.. nak rileks2 ngan family ke.. kawan ke.. then mase tenagh rileks2 lepaks2 enjoys2 tu.. tibe2 kawan2 or family korang jumpe ngan seseorang yg diorang kenal tapi korang tak.. then seseorang tu ngan sorang member. (Opposite gender dari korang) 
N.. korang tengok dye. Bile mate korang bertwmu,korang pandang tempat lain.. tapi lepas tu rase cam nak tengok lagi.. Pernah tak??

p/s : panjang kan situasi tu? AHhaha.. Real life nye sangat pendek mase nye.. HEehehe..

Soo.. pernah tak rase camtu? Kalau korang kata tak pernah.. sAMaada korang memang makhluk yang sangat alim or tak ade perasaan langsung.. LOL..
hAHAHAHA.. 
Tak kisahlah korang rase ke tak! Aku nak citer yang aku rase tuh.. Hahaha..
Gilew bapak lah.. Rasa cam ngok ngek je..  Pernah jumpe laa dye tu banyak kali.. Sebab nye kenalan keluarge kan.. memang banyak kali jumpe. Tapi tiap kali jumpe memang camtu lah aku jadik nye.. Aku pon tak tau kenapa. Well,, nak kate dye hensem.. Memang dye hensem.. tapi tu dulu.. Sekarang da makin tak hensem.. Ahaks.. Tapi aku masih lagi cam gitu. Bile gather family ramai2.. mesti dye ade sekali kan.. pastu nak kate adik beradik dye tak henem.. ade yang lagi hensem dari dye kot.. Still suke jgk tgk camgitu.. Mungkin sebab bile bertentang mate tu.. dye pon akan pandang tempat lain.. Pastu dye pon akan tengok balik.. Ngok ngek laa kan.. Aku perasan sorang2.. AHahahahaha.. Padahal dye daa ade makwe pon.. sIAP kenal lagi makwe dye.. ACeh.. hahahAHAha..
Soo.. ape yang aku nak bagitahu sebenarnye.. tak kirelah sape lelaki or perempuan tu kan.. mesti ade satu tarikan tu yang wat korang nak tengok lagi lagi.. Juz nak buat clarification.. Bukan dye sorang yang aku suke tengok.. Secare amnye aku memang suke perhatikan orang.. Semue orang in fact..nak2 kalau orang tu kan.. wat dajal prangai or pandangan ngn aku plek.. Juz saying lah.. HAhahaha..

Still..kalau mamat tu ade.. aku akan suke tengok dye.. AHaha.. So.. ape pengalaman korang? 
Tak nak cyte ke? Share2 laa.. Hehehe.. Komen2 laa kay? :)
Adiosa~

Suke tak?? KaLau suKe Like dan KomenLah yer? ^_^

15 bUdak cOmeL bERucaP :

sha my heart berkata...

eletrik tu penting utk menjana ekonomi negara.. haha~ *tetiba.

biasa la, dah human nature. lelaki akan suka perempuan, perempuan akan suka lelaki.

capiq xD berkata...

saya budak baru belajar...cantik la blog nie..lau hijau lgi best..hahaha

pp kembong!

Taufan Bin Ribut berkata...

banyak kali dah cam ni...


Entri Terkini :Meriam buluh versi moden minimalis glamour

Entri terdahulu :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

PATRAQUE berkata...

perangai camni biasala.... terpulang hak masing2... kalo sy x pandang dan terus tak pandang... Lalalala~
MALU OH!

cik pulau berkata...

pernah jugak.. lalala~

fRaMe+LenSeS berkata...

rasanya penah juga jadi macam tu. ehhe.

kamu oo kamu, nadh nak gtau ni, komen ni bagi dia jadi popup la senang cket orang nak komen. ni pendapat dari Nadh aja ya. ;)

mAy Lee berkata...

@sha my heart ahaa.. betol3!! hargailah elektrik dirumah anda.. hehe

mAy Lee berkata...

@capiq xD pp kembong??

mAy Lee berkata...

@Taufan Bin Ribut ahaha.. banyak kali tu.. haha.. Kk..nanti sy tgk.. :)

mAy Lee berkata...

@PATRAQUE ahaa.. pemalu rupenyer.. kantoi... hak8

mAy Lee berkata...

@fRaMe LenSeS tak retilah.. camne nak bagi die jadi pop up?? tunjuk ajarku sifu!! >,<

ayie berkata...

perghh cinta pandang pertama..haha

mAy Lee berkata...

@ayie ahaha.. rase dah pandang ke sepuluh da kot.. hehe..

Shaofie berkata...

stuju. bukan stakat letrikje,ade kemistri lagi. once you see, twice you need. hahahaha. tp mata aurat.. hahaha

mAy Lee berkata...

@Shaofie ahaha.. jadi kesimpulannye.. nak tengok orang sila pakai spek yer? spek hitam~
lalalala~ >,<