Bye2 sUper jUniOr M!!!! (T__T)

Ya! Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
 Good evening lah..Semoga hari korang tidak sesugul aku hari ini. Ya.. Mood untuk hari ini.. Sedihh....... huhuhuhuhu... 
Hujan hujan hujan.. (Walaupun tak hujan sebenarnyer)


Sape tak tahu hari ni berapa haribulan,gi tengok kalendar sekarang. Alaa.. ape susah,tengok kat wall phone pon da jadi kan? Hee.. Da tengok ke blom? Kalau belom memang korang dasar pemalas nak bergerak.. Hihihi..
Jangan marah. Janganlah marah! Aku tengah sedih ni. Ok lah. Hari ni 28 aribulan Mei 2011 yang mana, Super Junior M akan buat persembahan kat Perhimpunan Belia yang di adakan kat Putrajaya. Ya! Sape tak bengang. (Orang yang tak minat suju kot?)
Ya! Aku yang bengang! HUhuhuhu.. Jauh gilew.. Kenapa mesti buat kat Putrajaya? Tak boleh ke buat dekat2 sikit. HUhuhu.. 
Dah laa ini di ibaratkan peluang sekali seumur hidup, dan aku melepaskannya begitu sahaja. Daa la dulu mase diorang buat konsert kat Malaysia aku tak leh nak gi sebab final exam. Aduish! HANCUR HATIKU!! 
Aku tak kisah kalau tak leh jumpa ahli suju yang lain. Tapi Kyuhyun.. Walaupun dari jarak beratus-ratus kilometer,asal ada depan mata, aku sudi dan rela.. n langsung tak sama ngan tengok lam tv
sedih douh.. Mak!! Orang daa 19, alamak,kantoi umo.. 
thun lpas di malaysia
Orang daa besar panjang mak. Tinggi 163 cm mak! Lagi tinggi dari mak. Yes! Tapi kenapa mak tak benarkan orang gi jumpa Kyuhyun?? Huhuhuhu.. Nangis3,,. 
(Agaknye kalau mak aku tengok ni mak aku bagi tak aku gi?)
Mak aku cakap aku tak matured adalah kot. 
Tapi. ini janjiku wahai blogger2 semua. Kalau tak sekarang suatu hari nanti pasti aku akan berjumpa dengan suju! Walau mase tuu da tak de orang pun yang minat diorang atau dorang masih terus famous macam sekarang, Aku akan jumpe jugak dengan diorang. Aku akan jumpa mereka.. I will. Huhuhu.. It's the power of believe! 
Adiosa!!!!!!! I'm coming Kyuhyun!!!!!!!! Kot.. huhuhuhuhuhu... (T__T)



Suke tak?? KaLau suKe Like dan KomenLah yer? ^_^

4 bUdak cOmeL bERucaP :

MuHaMMad berkata...

engkou tu pempuan..coz tu your lovely mom xbagi..

mAy Lee berkata...

@MuHaMMad alahai.. takpe.. tahun depan diorang datang lagi.. aku pegi yer.. ko teman boley?? hahaha

siti norsakinah berkata...

mali,die dah kawin...TT-TT

mAy Lee berkata...

@siti norsakinah sape da kawen weh?? =,=''